標題: 表哥將我賣比別人… [打印本頁]

作者: 摑我吧!    時間: 2004-5-26 10:06 AM     標題: 表哥將我賣比別人…

表哥將我賣比別人… 我成世人都想唔到,會發生D咁既事,表哥將我賣比別人「玩」,表哥同我講,好似我地平時咁就得喇,無乜野… 我越來越覺得自己係唔人…越來越憎表哥…好唔開心…
作者: liwaiwaihk    時間: 2004-5-26 10:42 PM

這要看妳的主奴關係到那一個地步!如妳不願意、可拒絕呀!
作者: 摑我吧!    時間: 2004-5-27 02:55 PM

最初由 liwaiwaihk 發表 [B]這要看妳的主奴關係到那一個地步!如妳不願意、可拒絕呀! [/B]
覺得好唔服,同表哥「玩」,我是絕對服從的,我自問做得好好,被摑耳光(被摑後不可以流露出不服氣的眼神,有時還要說多謝老師教訓),被滕條(甚至木棍)打PETPET或徹亂打腳部,口交(還要不停地上下上下郁動直至叫停為至,最長試過半小時),被彈賓賓(被彈時雙腳不可以自動合埋),扮狗小便,扮狗進食,跪洗衫板,有幾次試過,罰不准睡覺(將燈的開關制貼在我的頭上,如果我有睡意,不小心底下頭,足動開關制,立即便會有支超強的大光燈照我。) 以上,我全都令表哥好滿意,尤其是摑耳光和被滕條打,我都可以做到不叫痛,不哭,被打後還會排好姿勢繼續被打。 點解表哥要咁做……… 表哥話,我咁服從,賣我比人都要乖乖服從……
作者: 貓魔鈴    時間: 2004-5-27 05:13 PM

真的心疼妳.......
作者: lawban    時間: 2004-5-27 10:00 PM

我以為你係女....................
作者: 摑我吧!    時間: 2004-5-28 01:21 PM

下星期果個人來「試貨」…好慘…
作者: 冰姬*小喵    時間: 2004-5-28 01:47 PM

唔中意咪唔好去囉.. 同你表哥講囉 又或者你可以咁睇.. 唔好當佢賣,當係「調教」既一種囉..
作者: 一一    時間: 2004-5-28 01:59 PM

你在臆想嘛?
作者: eneman    時間: 2004-5-28 02:38 PM

BDSM 是另類樂趣,不應用作 trading,我覺得妳表哥的行為是賣淫,可以報警!
作者: 摑我吧!    時間: 2004-5-28 04:39 PM

最初由 eneman 發表 [B]BDSM 是另類樂趣,不應用作 trading,我覺得妳表哥的行為是賣淫,可以報警! [/B]
其實所謂賣,不是用錢賣我…而是將我轉比第二個主人…
作者: eneman    時間: 2004-5-28 05:00 PM

呵..... 但第一次將我轉比第二個主人時,妳玩得開心嗎?
作者: lawban    時間: 2004-5-28 06:34 PM

最初由 摑我吧! 發表 [B]其實所謂賣,不是用錢賣我…而是將我轉比第二個主人… [/B]
妳到底係男定女呀?如果妳係女,我真想好好保護妳,因為妳表哥係敗類:12:
作者: lawban    時間: 2004-5-28 06:35 PM     標題: 回覆: 表哥將我賣比別人…

最初由 摑我吧! 發表 [B]表哥將我賣比別人… 我成世人都想唔到,會發生D咁既事,表哥將我賣比別人「玩」,表哥同我講,好似我地平時咁就得喇,無乜野… 我越來越覺得自己係唔人…越來越憎表哥…好唔開心… [/B]
拒絕佢:12:
作者: Riot少尉    時間: 2004-5-29 01:36 AM     標題: ~_~

妳懂得越來越憎妳表哥...即未到完全是奴的地步... 而妳表哥又可以把妳這服從的奴隨便給予別人,亦沒有當妳主人的資格 對他說一句話 : 我不要!
作者: 摑我吧!    時間: 2004-5-29 06:25 AM

最初由 lawban 發表 [B]妳到底係男定女呀?如果妳係女,我真想好好保護妳,因為妳表哥係敗類:12: [/B]
《被彈賓賓、被彈時雙腳不可以自動合埋》咁你話我係男定女… 都係算喇,希望新主人唔似我表哥咁喇…都係乖乖服從…做個乖乖奴隸…:02: 星期日新主人就來「試貨」唔知點算… 如果我係男呢?(我的確係男…)
作者: 影风    時間: 2004-5-29 12:19 PM     標題: 我晕了

我晕了
作者: 冰姬*小喵    時間: 2004-5-29 10:21 PM

最初由 lawban 發表 [B]妳到底係男定女呀?如果妳係女,我真想好好保護妳,因為妳表哥係敗類:12: [/B]
我都係咁話..有d好想保護佢既感覺......
作者: lawban    時間: 2004-6-1 06:33 PM

最初由 摑我吧! 發表 [B]《被彈賓賓、被彈時雙腳不可以自動合埋》咁你話我係男定女… 都係算喇,希望新主人唔似我表哥咁喇…都係乖乖服從…做個乖乖奴隸…:02: 星期日新主人就來「試貨」唔知點算… 如果我係男呢?(我的確係男…) [/B]
只有祝福你,你都吾反對囉:14:
作者: lawban    時間: 2004-6-1 06:34 PM

最初由 冰姬*小喵 發表 [B]我都係咁話..有d好想保護佢既感覺...... [/B]
就是嘛:12:
作者: 000    時間: 2004-6-15 02:29 AM

好像眾取向中 男男是最難找 你卻梅開二度 不知幸或不幸
作者: 想比香港女虐待    時間: 2004-6-16 09:21 PM

你係香港人?
作者: 000    時間: 2004-6-17 02:49 AM

一日為奴 終身為奴
作者: 帥呆    時間: 2004-6-18 12:14 PM

搞清楚兩件事, 這不是主奴的關係,而根本是個人的感情問題 小弟個人最討厭的,就是用主奴關係和感情來作為欺騙的手段, 這是虐戀界的恥辱,你那狗娘養的表哥,應該給他一點教訓 正如我從前也有講過,主奴關係不和諧,奴也可以向主說句: you are fired!! 我係你,一定會在週日,在那個陌生人面前,狠狠的 是非常狠狠的一巴摑到你表哥面上
作者: 影风    時間: 2004-6-19 12:28 AM

很多事不足為外人道 我們都是局外人
作者: law8854    時間: 2004-6-22 12:18 PM

唔中意咪唔好去囉..
作者: 貓魔鈴    時間: 2004-6-22 05:46 PM

最初由 帥呆 發表 [B]搞清楚兩件事, 這不是主奴的關係,而根本是個人的感情問題 小弟個人最討厭的,就是用主奴關係和感情來作為欺騙的手段, 這是虐戀界的恥辱,你那狗娘養的表哥,應該給他一點教訓 正如我從前也有講過,主奴關係不和諧,奴也可以向主說句: you are fired!! 我係你,一定會在週日,在那個陌生人面前,狠狠的 是非常狠狠的一巴摑到你表哥面上 [/B]
同意帥呆大人的看法 主人並不是就可以為所欲為 這位表哥根本不懂 SM 的真意 更沒有資格讓人叫一聲主人 亂倫就已經很不該了 何況還將你賣給禽獸 該好好制裁這種行為才是
作者: 摑我吧!    時間: 2004-6-24 04:50 AM

最初由 貓魔鈴 發表 [B]同意帥呆大人的看法 主人並不是就可以為所欲為 這位表哥根本不懂 SM 的真意 更沒有資格讓人叫一聲主人 亂倫就已經很不該了 何況還將你賣給禽獸 該好好制裁這種行為才是 [/B]
表哥果時教我,做奴一定要對主人絕對服從,我覺得都係既… 唔通做奴仲咁多要求咩… 而家我都好努力迎合新主人既要求架… 長期帶匝頸頸鍊同跪下都有小小成績喇…不過,新主人罰起上離都好嚴…
作者: 冰姬*小喵    時間: 2004-6-25 07:25 PM

最初由 摑我吧! 發表 [B]表哥果時教我,做奴一定要對主人絕對服從,我覺得都係既… 唔通做奴仲咁多要求咩… 而家我都好努力迎合新主人既要求架… 長期帶匝頸頸鍊同跪下都有小小成績喇…不過,新主人罰起上離都好嚴… [/B]
好一招逆來順受!
作者: Riot少尉    時間: 2004-6-26 12:01 AM

<唔通做奴仲咁多要求咩…> 頂~! 咁佢都唔配做你既主啦
作者: SMS    時間: 2004-6-27 11:40 PM

最初由 貓魔鈴 發表 [B]同意帥呆大人的看法 主人並不是就可以為所欲為 這位表哥根本不懂 SM 的真意 更沒有資格讓人叫一聲主人 亂倫就已經很不該了 何況還將你賣給禽獸 該好好制裁這種行為才是 [/B]
同意呀, 小弟弟, 你醒啦, 搵個真正既主人啦 你表哥唔係玩SM, 係利用你作利益交換
作者: bobololo    時間: 2004-7-4 09:53 AM

自己好像也不是很抗拒阿
作者: 影风    時間: 2004-7-9 10:16 AM

虐是無心不結果 虐是有心難抗拒
作者: freemanbb    時間: 2004-7-9 04:27 PM

sm是大家願意下才進行得開心呢 你可以say no 嘛
作者: 影风    時間: 2004-7-9 05:47 PM

四大前題 不大傷害 不洩名利 大家需要 亙為相方
作者: 影风    時間: 2004-7-12 03:11 PM     標題: 可一拒绝

现在你还没达到完全的奴,也或许你对主不很满意,你有你的权利,可以决绝
作者: zhang0924    時間: 2004-7-22 02:24 PM

他是在拉皮条吗,,,你不会反对啊,,晕,
作者: redblack000    時間: 2004-7-30 03:12 PM     標題: ^^

如果不願意可以拒絕ㄚ... 願意ㄉ話就好好享受
作者: lihuaiqian    時間: 2007-5-1 05:41 PM

我也想试试。

歡迎光臨 紫荊虐戀HK-BDSM STORY (http://hkbdsm.com/story/) Powered by Discuz! 7.0.0