返回列表 回復 發帖

回復 #210 slaveofqueen 的帖子

那人家向你问路时怎么办? 不过听起来很刺激! 我的msn: marcduffy05@hotmail.com. Add我. 我也喜欢胶布封嘴.谢谢!
原帖由 Special 於 2007-4-16 09:29 AM 發表 原來你鐘意溫柔既封口方式! 那麼絲襪、內褲封口又o岩唔o岩呢??
今早才剛被自己的內褲塞口, 因為小妹又得罪男友了
原帖由 michelle666 於 2007-9-9 03:34 PM 發表 今早才剛被自己的內褲塞口, 因為小妹又得罪男友了
恭喜恭喜,你又可以開心好一段時間! 塞o左口,有冇用埋膠布封嘴先?
我同我女朋友中秋節o個晚去左我朋友的屋企俾我朋友&佢女朋友"綁假", 我地被"囚禁"o係個客廳度,首先我地兩個面對面咁俾佢地用繩綁埋一齊, 我地雙手就各自繞過對方的腰之後被手銬銬住,雙腳都係綁埋一齊, 然後我朋友同佢女朋友就入左房了。 初時我地冇被蒙眼同封口,我地於是就開始傾計同kiss, 之後過左一陣,我朋友同佢女朋友見到我地咁樣, 佢地想阻止我地,於是就用牛皮膠紙同我地封口。 雖然我地封左口,但係我地隔住兩張牛皮膠紙仲係kiss 緊, 之後,我朋友同佢女朋友終於"睇唔過眼"(實情並唔係咁!), 佢地改變左紮住我地的方法, 我地兩個被佢地背對背咁綁住,雙手就反銬o係對方腰後, 之後佢地換左我地的封口膠紙(因為舊的封口膠紙已經冇乜黏貼力), 而佢女朋友就用一些黑色的膠帶蒙住我地對眼, 我同我女朋友結果就咁樣蒙住眼封住口,俾人綁左好耐, 當然,我同我女友互相摸左對方好耐, 就係咁,中秋節就完左。 後話﹕ 其實我朋友並唔係真係睇唔過眼, 而係因為佢要同佢女友.....(自己諗下), 而佢屋企的冷氣機得廳一部, 所以佢地唔可以關鬥.......(又自己諗下), 於是佢地就蒙住我地對眼啦! 不過, 我同我女朋友的確熱愛被牛皮膠紙封口, 個感覺真係好正。 可惜的係, 封口時間過長,所以有一個膠紙印留左o係女朋友面上, 結果依兩日要戴口罩...... =.=
原帖由 Special 於 2007-9-13 11:30 AM 發表 恭喜恭喜,你又可以開心好一段時間! 塞o左口,有冇用埋膠布封嘴先?
有啊 , 沒有人在家時, 我就會用膠布封住自己的嘴巴了 其實自從第一次把自己的嘴巴用膠布封住之後, 發現很棒, 所以我經常都會如此做, 現在我的嘴巴也是正被膠布封住的, 見到自己的嘴巴被膠布封住的感覺很棒的 其後發現自己愛上了綁, 於是就把自己的雙手捆綁再用膠帶封嘴, 不巧被男朋友發現了, 被他玩弄了好一陣, 不過好女孩就是應該保持安靜的... 後來, 發現自己做愛時很不乖, 於是就請男友和我做愛時捆綁我雙手及用膠帶封住我嘴了 [ 本帖最後由 michelle666 於 2007-10-14 11:18 PM 編輯 ]
原帖由 yen1234 於 2007-9-29 11:01 PM 發表 我同我女朋友中秋節o個晚去左我朋友的屋企俾我朋友&佢女朋友"綁假", 我地被"囚禁"o係個客廳度,首先我地兩個面對面咁俾佢地用繩綁埋一齊, 我地雙手就各自繞過對方的腰之後被手銬銬 ...
嘩!!好正呀~~!!!如果有個咁既女朋友+"同好"朋友拍檔真係好吸引!!!!! 你地係俾乜野類型既繩綑綁?? 鎖手既手銬係唔係警用個隻,一定要用鎖匙至解到?? 封口既膠紙又係邊種?? 蒙眼膠帶係唔係SM用品店賣既"自黏性綑綁膠帶"?? 真係好想試下咁樣被綁.... 如果有間獨立房囚禁住你倆就更加正!!!最好兩三日後先放你地就very good啦~
原帖由 michelle666 於 2007-10-14 02:34 PM 發表 有啊 , 沒有人在家時, 我就會用膠布封住自己的嘴巴了 其實自從第一次把自己的嘴巴用膠布封住之後, 發現很棒, 所以我經常都會如此做, 現在我的嘴巴也是正被膠布封住的, 見到自己的嘴巴被膠布封住的感覺很 ...
你會封自己嘴巴幾耐?? 有冇試過封完有個印留係臉頰上?? 我試過最多用四塊牛皮膠布封口,感覺好正架~完全出唔到聲 又試過用布&絲襪塞口再封膠布,重high~
原帖由 Special 於 2007-10-16 02:06 PM 發表 嘩!!好正呀~~!!!如果有個咁既女朋友+"同好"朋友拍檔真係好吸引!!!!! 你地係俾乜野類型既繩綑綁?? 鎖手既手銬係唔係警用個隻,一定要用鎖匙至解到?? 封口既膠紙又係邊種?? 蒙眼膠帶係唔係SM用 ...
我地用的手銬係警用o個隻,有double-lock, 一定要用鎖匙開。 蒙眼同封口膠紙係傳統啡色的2.5吋牛皮膠紙, 平時我會用黑色牛皮膠紙的。 至於繩呢, 就係粗綿繩啦! 其實我都想可以被綁番兩三日, 不過一定會有一個印o係面上面。
原帖由 Special 於 2007-10-16 02:06 PM 發表 嘩!!好正呀~~!!!如果有個咁既女朋友+"同好"朋友拍檔真係好吸引!!!!! 你地係俾乜野類型既繩綑綁?? 鎖手既手銬係唔係警用個隻,一定要用鎖匙至解到?? 封口既膠紙又係邊種?? 蒙眼膠帶係唔係SM用 ...
自己女友肯玩己經難得, 再加多一pair同好一齊玩, 好羨慕!!!!
小妹喜歡被縛縛.....但要溫柔的縛.....感覺很好.....貼嘴巴有點被強暴的感覺!