返回列表 回復 發帖

回復 #228 yammy999 的帖子

因為上堂太多嘴被封嘴 ma?? 哪種顏色的封箱膠紙呢?
原帖由 yammy999 於 2007-10-30 01:06 AM 發表 我的第一次封咀是在不情原下被迫的.......... 記起那次已很久了........但記得我流著眼淚被封咀....... 那張是封箱膠紙!很緊的貼著!!!! 多麼的眼睛下被封.......
无意冒犯,不过听起来你的经历让人很好奇。不介意的话可以说出来听听吗?
想请问下在这里的各位有用过欧美电影常用的duct tape吗?效果如何? 在哪里可买到?谢谢!
在香港一般文具舖間中都有賣 不然去五金舖頭都會有
原帖由 Special 於 2007-10-16 02:10 PM 發表 你會封自己嘴巴幾耐?? 有冇試過封完有個印留係臉頰上?? 我試過最多用四塊牛皮膠布封口,感覺好正架~完全出唔到聲 又試過用布&絲襪塞口再封膠布,重high~
這就得看情況了 當然會的, 不過我會扮病帶口罩遮左 我試過先蒙雙眼, 再把自己的內褲塞口, 再封膠布, 一試難忘
原帖由 yammy999 於 2007-10-30 01:06 AM 發表 我的第一次封咀是在不情原下被迫的.......... 記起那次已很久了........但記得我流著眼淚被封咀....... 那張是封箱膠紙!很緊的貼著!!!! 多麼的眼睛下被封.......
原來你也試過嗎, 我也試過
一文兩投,原文果邊有些圖片 小弟唔太喜歡hardcore 的SM,最喜歡係塞口但不縛的女生 有很強自願服從的感覺 好耐以前,本庄有一段片係兩個les 玩流口水的 特點在於主和奴都戴左個口球,有兩段「口交」情節就是戴住塞口球進行 大部份都是著衣緊縛,呢類片可遇不可求 後來遇到鬼佬另外一段片,係一女主+女僕+女奴,主人將女奴綁起用膠紙封口之後,又將女僕蒙眼塞口 (但不縛) 然後將鎖匙丟在房中某處,跟住話若果限時之內找到鎖匙就可以有些freetime 女主走了之後,大家不是立刻找鎖匙,個女僕第一時間係不斷愛撫個女奴,摸夠本才係咁意搵下 (仲要係盲摸摸地搵) 呢段片又係一絕的 還有一系列叫緊縛自慰行為,係一些AV女優自縛以後,戴上塞口球自慰 都是小弟杯中茶 SM本身已是偏門,呢類題材更偏,所以好難找到 要找奴也沒可能,因為口味太清淡了,而且要找兩個奴咁玩法,真的沒可能 退而求其次,就係同gf做的時候用膠紙封她的口 好耐以前同一個ex做之前,會叫佢自己用封箱膠紙封口先,同埋先著絲襪 (小弟喜歡絲襪美足的) 真做之前先用手搞佢一次,當時佢「唔」得超大聲,每次都好性感,有次叫佢做完之後keep 返張膠紙唔好除 當時無乜諗過玩調教,若果真係玩,會訓練佢一上我家就要長期封住口,淨係準用「唔」來溝通 多年後,跟另一個女仔一齊,記得一次封完之幫她口交,她high 到不得了,瞪大眼不斷唔唔聲示意快點吉她 感覺很好。以後做的時候都會先封她的口,同埋小弟用口幫她warm up,比起就咁做,會快d有高潮 不過而家散左,無得玩啦 就分享住咁多先 http://www.hkbdsmc.com/bbs/viewthread.php?tid=4939&extra=page%3D1

回復 #230 Special 的帖子

那時無知不懂是甚麼一回事..... 上堂訓覺......跟住...唔知點解大哎, 比亞sir聽到,就唔知係邊搵到封箱膠紙貼住我個口..貼左幾張!!! 我反抗佢仲貼埋隻手...我扮乖最後先無貼乍!! 緊得只可唔唔叫....眼淚....流....下了...
原帖由 yammy999 於 2007-11-4 05:23 PM 發表 那時無知不懂是甚麼一回事..... 上堂訓覺......跟住...唔知點解大哎, 比亞sir聽到,就唔知係邊搵到封箱膠紙貼住我個口..貼左幾張!!! 我反抗佢仲貼埋隻手...我扮乖最後先無貼乍!! 緊得只可唔唔叫....眼淚.. ...
原來如此...
原帖由 yammy999 於 2007-11-4 05:23 PM 發表 那時無知不懂是甚麼一回事..... 上堂訓覺......跟住...唔知點解大哎, 比亞sir聽到,就唔知係邊搵到封箱膠紙貼住我個口..貼左幾張!!! 我反抗佢仲貼埋隻手...我扮乖最後先無貼乍!! 緊得只可唔唔叫....眼淚.. ...
他是打 X, 還是一字形呢? 我以前被罰時是一字形的把咀貼著. 那麽... 他什麼時候才準你撕下膠紙呢? 結果有沒有留下紅印呢?