返回列表 回復 發帖
原帖由 min2046 於 2007-11-5 02:12 AM 發表 另外, 你會不會看到一些有關綁劫或綁架的新聞時有性幻想呢? 最個例子, 早前不是有一件新聞關於擄劫單身女子上車綑綁洗劫.. 之後賊人被捕, 報紙上寫: [ ...警方又在鍾的客貨車上,搜出一把刀, 30條索帶 ...
你講起,又講中我既最愛 !!!! 一向以來都好鐘意留意打劫、綁架等等既新聞!!! 睇下女事主有冇被封口、綑綁等 早年香港有單(唔太記得幾時)禁錮案,男友為左迫女友復合,係西貢租左間屋 借送禮為由引她入屋,之後用封箱膠紙封口、蒙眼、鐵線反綁手、布帶綁腳及鐵鍊綁腰綁o係椅上..... 最後女事主襯男友外出至掙脫綑綁報警..... 呢單報導好記得"生果報"重用埋電腦公仔圖畫返事發經過!!!好清楚!!!
原帖由 dmonks 於 2007-11-5 02:49 AM 發表 我記得早一陣子蘋果有單新聞 是一個男人在停車場指嚇女事主 用膠紙綁手封口在後座,再為她戴上口罩 自己同樣戴口罩開車,扮作夫婦瞞過守衛 守衛以為他們有感冒,不容有詐 女事主後來掙脫衝落車 (她的口大概 ...
呢單新聞好震撼呢~我重有copy份網上剪報!!! 我成日諗個男人應該俾副全包型大大烏蠅黑超女事主戴(事前加工塗黑鏡內側變成唔透光) 戴之前先用肉色醫療用膠布(又叫做"氧化鋅"膠布)剪兩細塊(大約眼皮size大少少)封眼,等佢睇唔到野嘛~ 另肯定當時女事主冇被車既安全帶扣住,如果唔係邊會落車落得咁快.....
o係度睇o左咁耐,都係時候出o下聲 Special,我都好似你咁,幾鐘意玩換裝自綁,又鐘意留意o下o的新聞,所以玩換裝自綁時都係幻想自己比人打劫或者綁架! 我自己鐘意"扮演"女學生或者富家女,所以我有好多套校服,著o黎玩自綁好正! 其中一次自綁我就"扮演"富家女,著住套晚裝,去完ball就比人綁架,將自己綁起之後,就好似真係比人綁架o左咁,個feel好正,不過我而家有o的o野做,等我聽日或者後日再post我個自綁經歷比大家睇啦,希望可以o係度同大家分享更加多自綁經歷!
原帖由 dmonks 於 2007-11-5 02:49 AM 發表 我記得早一陣子蘋果有單新聞 是一個男人在停車場指嚇女事主 用膠紙綁手封口在後座,再為她戴上口罩 自己同樣戴口罩開車,扮作夫婦瞞過守衛 守衛以為他們有感冒,不容有詐 女事主後來掙脫衝落車 (她的口大概 ...
對, 我也覺得這新聞很性感. 我猜想有可能那個男人用膠紙綁她手時只繞了三四圈, 否則她不可能這樣容易掙脫綑綁的... 因為我試過這樣被綁, 但怎樣也掙不脫....
嘩!你呢條橋真係幾絕 若果個賊係你,女事主就大鑊喇! 有時都會心諗,若果綁匪縛著個M,劫財後棄置某處 警方發現事主時,事主已經自慰左N 次,都幾好笑
原帖由 Special 於 2007-11-5 12:23 PM 發表 呢單新聞好震撼呢~我重有copy份網上剪報!!! 我成日諗個男人應該俾副全包型大大烏蠅黑超女事主戴(事前加工塗黑鏡內側變成唔透光) 戴之前先用肉色醫療用膠布(又叫做"氧化鋅"膠布)剪兩細塊(大約眼 ...
原帖由 Special 於 2007-11-5 12:03 PM 發表 min2046 ,你o個次係唔係早上第一堂就被封咀封到lunch time?咁都有成4~5hrs喎!!! 去廁所都封住...個刻有冇諗過係廁所入面撕左佢?? 同埋呢個老師係唔係成日都咁鐘意封你d同學咀?? ...
叫我啊敏可以了, 當時沒有想過入面撕左佢, 可能我天生有這嗜好吧, 從老師"刷"一聲撕封箱膠紙到緊貼我的嘴, 到 lunch time, 我都有興奮感覺, 我更不時用手輕按自已被緊貼的嘴, 入廁所時看着自己被貼嘴的樣子時, 更有全身發熱的感覺.....
你有無試過先握拳,再用膠紙包住 咁樣之後再縛,好像難掙脫好多 以前跟朋友試了一次影了相,感覺不錯哦
原帖由 min2046 於 2007-11-5 10:00 PM 發表 對, 我也覺得這新聞很性感. 我猜想有可能那個男人用膠紙綁她手時只繞了三四圈, 否則她不可能這樣容易掙脫綑綁的... 因為我試過這樣被綁, 但怎樣也掙不脫....
to 敏 & special 有些圖片想跟你們share 可以點俾到你地呢?
原帖由 Special 於 2007-10-23 03:26 PM 發表 識得用有 double lock既手銬,幾專業喎! 起碼手腕唔會被鎖得過緊而受傷.... 牛皮膠紙啡色同黑色既我都鍾意,我用黏力強既牌子"TERAOKA TAPE",你呢? 粗綿繩有幾粗?邊度買架? 被膠紙封 ...
牛皮膠紙我用幾隻唔同的牌子, 有本地的,有日本的, TERAOKA 我都有一卷呢! 粗綿繩約1寸粗, 係o係一間文具鋪買的。 除左粗綿繩、手銬外, 我仲會用長索帶, o係"鴨記"買的。