返回列表 回復 發帖
原帖由 min2046 於 2007-11-5 02:12 AM 發表 另外, 你會不會看到一些有關綁劫或綁架的新聞時有性幻想呢? 最個例子, 早前不是有一件新聞關於擄劫單身女子上車綑綁洗劫.. 之後賊人被捕, 報紙上寫: [ ...警方又在鍾的客貨車上,搜出一把刀, 30條索帶 ...
依單新聞警訊有"案件重演"潻! 我都唔明點解o個對賊唔反綁個女事主而反而綁佢對手o係身前.....
受教了! 向來都是求奇買的
原帖由 yen1234 於 2007-11-5 10:49 PM 發表 牛皮膠紙我用幾隻唔同的牌子, 有本地的,有日本的, TERAOKA 我都有一卷呢! 粗綿繩約1寸粗, 係o係一間文具鋪買的。 除左粗綿繩、手銬外, 我仲會用長索帶, o係"鴨記"買的。
原帖由 Special 於 2007-11-5 12:12 PM 發表 你講起,又講中我既最愛 !!!! 一向以來都好鐘意留意打劫、綁架等等既新聞!!! 睇下女事主有冇被封口、綑綁等 早年香港有單(唔太記得幾時)禁錮案,男友為左迫女友復合,係西貢租左間屋 借送禮為由引她入屋 ...
依單新聞最正的係個男友每隔一陣就幫佢"女友"換封口膠紙。
原帖由 emm0877 於 2007-11-5 09:13 PM 發表 o係度睇o左咁耐,都係時候出o下聲 Special,我都好似你咁,幾鐘意玩換裝自綁,又鐘意留意o下o的新聞,所以玩換裝自綁時都係幻想自己比人打劫或者綁架! 我自己鐘意"扮演"女學生或者富家女,所以我有好多套 ...
期待你既分享!!! 可以寫詳細d有關用具同感受呢~~
原帖由 dmonks 於 2007-11-5 10:08 PM 發表 嘩!你呢條橋真係幾絕 若果個賊係你,女事主就大鑊喇! 有時都會心諗,若果綁匪縛著個M,劫財後棄置某處 警方發現事主時,事主已經自慰左N 次,都幾好笑
我都想做呢個賊 若果女事主係"min2046阿敏"或者呢個topic內既女同好 相信佢地會好開心~ 其實呢d新聞既女事主當事發時除左驚之外,會唔會有其他新既"發現"呢? 可能因為呢次經歷,就會愛上被封口�被縛!!! 記得以前讀U時修讀有關sex edu.既課程,其中一課講"另類性愛",女lecturer講解"BDSM"時 提起佢既一位女學生既經歷..... 個女同學住村屋既,有次晚上被賊人入屋行劫,其間女同學被綑綁 事發後幾年個女同學識左男朋友,但每次同男友做愛都提唔起勁 女同學結果去請教女lecturer,經輔導後發現她原來愛上了被綑綁後才能做愛 原因係當日女同學被劫時,個賊綑綁她後對她大肆非禮..... 女lecturer建議佢同男友坦誠講返自己既經歷,最後當然係女同學可以明正言順咁被綁啦~
原帖由 min2046 於 2007-11-5 10:00 PM 發表 對, 我也覺得這新聞很性感. 我猜想有可能那個男人用膠紙綁她手時只繞了三四圈, 否則她不可能這樣容易掙脫綑綁的... 因為我試過這樣被綁, 但怎樣也掙不脫....
我估當時女事主係被"牛皮膠布"綁手 牛皮膠布特色係直向拉力強,但橫向拉力弱 簡單講即係"容易撕開" 唔同封箱膠紙既全膠質,難以撕開~ 所以綑綁手腳應該用封箱膠紙 封口就用牛皮膠布(黏力強~)
原帖由 min2046 於 2007-11-5 10:12 PM 發表 叫我啊敏可以了, 當時沒有想過入面撕左佢, 可能我天生有這嗜好吧, 從老師"刷"一聲撕封箱膠紙到緊貼我的嘴, 到 lunch time, 我都有興奮感覺, 我更不時用手輕按自已被緊貼的嘴, 入廁所時看&# ...
阿敏你好!!!~ 你都可以叫我做Mr.S 原來如此~~睇黎你真係好鐘意被封口喎~同我一樣!!! 有時都好懷疑自己對"封口情意結"係唔係真係天生.... o個種興奮既感覺我都相當體會~ 個嘴被緊緊地貼住...不能動、不能講野~ 語言既權利被奪..... 重有你提起撕膠紙聲!!!係好鬼誘人既聲音呢~ 係喎...咁之後你有冇做不守課堂規則既行為 去"引誘"老師再次用封箱膠紙封住你既嘴??? 同埋會唔會成日留意老師既膠紙放係邊度???
原帖由 yen1234 於 2007-11-5 10:49 PM 發表 牛皮膠紙我用幾隻唔同的牌子, 有本地的,有日本的, TERAOKA 我都有一卷呢! 粗綿繩約1寸粗, 係o係一間文具鋪買的。 除左粗綿繩、手銬外, 我仲會用長索帶, o係"鴨記"買的。
本地出口黏力不足 直至現時為止既測試都係TERAOKA出品最好!!!! 黏力強(但唔會強到d膠好似"溶溶地") 容易撕(唔駛用剪刀) 膠味可接受(有d牌子好鬼臭!!) 厚度十足(仍有一定彈性) 日本城有得賣既銀色"duct tape"係我另一選擇 不過就係d膠好似"溶溶地",容易留膠積係臉上 長索帶曾經係我最愛,可惜要小心使用至得 否則索得太緊手腕腳腕都"受刑".... 又要ready剪刀(順便介紹─醫療用"大力剪"安全又好用!!)才能脫困~ yen1234,你有冇見過外國既警察用既"索帶手銬"? 設計就好似兩個索帶環合併埋一齊,不過可以用一般手銬鎖匙解開,唔駛剪!!!
原帖由 yen1234 於 2007-11-5 11:00 PM 發表 依單新聞最正的係個男友每隔一陣就幫佢"女友"換封口膠紙。
長時間封口唔係幾好受架~ 口乾乾、個嘴又郁唔到!!! 不過呢d就係封嘴最正之處.... 每隔一陣就換封口膠紙都好架~ 飲啖水抖抖氣...最好玩就係同"封口者"講數 求下佢唔好封咁耐啦...忽然"封口者"一言不發 "刷"一聲拉出一段膠紙,大力咁緊緊貼落你既嘴度!!!! 再"刷"一聲撕斷膠紙...用手好用力咁掃緊你嘴上塊膠紙..... 確保你"講不出聲"!!!!!