返回列表 回復 發帖
原帖由 min2046 於 2007-11-10 12:46 PM 發表 始終, 我把平常的我和愛被虐的我分開活在兩個世界.....
我都係咁諗喎~ 平常既我從來都唔會有被虐既表現或心態..... 但被虐既我就一定係要感到羞恥、被拘束、被控制~ 基本上,係一個分割既身份!!!
原帖由 Special 於 2007-11-5 11:40 AM 發表 佢用邊種&乜野顏色既封箱膠紙貼你口呢?貼左幾多張先? 貼埋隻手....即係用封箱膠紙反綁你雙手?扮乖後最後有冇綁到? 咁似<曳曳學生課室調教>既?
我記得係啡色個種...共貼三張..... 我隻手放係後面佢就用封箱膠紙好大力綁左四五圈度...... 佢見我坐定定又...流緊眼淚就解左.. special你有無試過呢? 你第一次係邊個綁你先?係點樣情況下發生架?? 想聽你分享! 大家都分享下呀!
原帖由 min2046 於 2007-11-5 01:20 AM 發表 也是在上課被封咀嗎? 你被封了多久呢? 可以分享一下情况嗎? 我記得我第一次上課被封咀時, 老師本來想用她文具袋內的小膠紙, 但剛巧那天她沒有帶, 她便走到教員室取, 沒想到她回來時就帶了一卷很 ...
那次小妹被老師捉到談話, 於是就拿膠紙想封小妹的口, 當時小妹未畀人封過口, 嚇得想走, 老師就叫女班長同一位同學按住小妹, 之後女班長將小妹雙手扭到背後, 老師就撕了一段膠紙畀佢貼住小妹雙手, 同時佢就貼左幾層膠紙封住小妹把口, 好無助, 綁足兩堂...
原帖由 Special 於 2007-11-5 11:36 AM 發表 我最長試過用黑色牛皮膠布封口、黑色眼罩蒙眼、手銬反鎖手+繩綁雙腳,訓上一個晚上(約6hrs)~ 中間醒過2次,都係再訓返~ 早上醒來,感覺就好似被綁架緊!!! 一路掙扎起床,一路幻想自己正在嘗試掙脫綑綁逃 ...
小妹也試過被綁住訓覺, 好在係長假期, 至冇人知咋
原帖由 Special 於 2007-11-5 11:40 AM 發表 佢用邊種&乜野顏色既封箱膠紙貼你口呢?貼左幾多張先? 貼埋隻手....即係用封箱膠紙反綁你雙手?扮乖後最後有冇綁到? 咁似<曳曳學生課室調教>既?
小妹也是曳曳學生妹一名呢 成日畀老師封口 [ 本帖最後由 michelle666 於 2007-11-18 05:03 PM 編輯 ]
推荐一下,3M台湾分公司生产的超强大力胶布就是大家一直用的封嘴胶带
原帖由 yammy999 於 2007-11-18 12:20 AM 發表 我記得係啡色個種...共貼三張..... 我隻手放係後面佢就用封箱膠紙好大力綁左四五圈度...... 佢見我坐定定又...流緊眼淚就解左.. special你有無試過呢? 你第一次係邊個綁你先?係點樣情況下發生架 ...
原來唔止封口...重真係反綁埋手??? 貼三張咁多...咪完全講唔到野?? 解左你雙手,o個三張膠紙仍然封住你個嘴??? d同學除左笑之外,有冇玩弄你被封既嘴?? 真係好想知你當時既感受... 係咪d老師教唔掂d女學生,就要出動SM招式"調教"一番?? 可唔可以講係邊間學校呀???唔想直接講都講下係邊區丫~~ 我未試過返學時被咁樣調教,只係試過讀小學時被透明膠紙封口(之前post過經歷你可以睇返) 我既第一次被膠紙封口綑綁...係同一個女仔fd... 佢鍾意被我綁...但佢又知我一樣愛綁人+被綁,所以我教佢用封箱膠紙綁我 一次上佢屋企,我帶左兩卷淺啡色既封箱膠紙... 我著住東華三院某中學既冬季校服(白恤衫+格仔呔+格仔短直裙+肉色絲襪+白襪+黑鞋) 佢先撕出兩塊封住我個口,再用膠紙反綁我雙手,大概四五圈... 然後羅住成卷膠紙o係我上身連雙臂上、中、下段綁三大圈、每圈有三至四圈~ 再用埋另一卷膠紙,將我雙腳併合o係大腿中段、膝蓋下、腳腕位各綁三至四圈... 最後o係眼部綁三圈蒙住我雙眼~~ 綁左大半個鐘至解開我......
原帖由 michelle666 於 2007-11-18 04:40 PM 發表 那次小妹被老師捉到談話, 於是就拿膠紙想封小妹的口, 當時小妹未畀人封過口, 嚇得想走, 老師就叫女班長同一位同學按住小妹, 之後女班長將小妹雙手扭到背後, 老師就撕了一段膠紙畀佢貼住小妹雙手, 同時佢就貼左 ...
睇黎香港既老師都係調教高手... 教出咁多女M~又識用膠紙封口綁手... michelle666,個女班長事後有冇同你傾訴?? 唔知佢綁你時有冇乜感覺??哈~佢會唔會日後成為女S or女主?? 綁好後,你就咁被綁住&封住口上堂??? 有冇心情聽書架???
原帖由 michelle666 於 2007-11-18 04:45 PM 發表 小妹也試過被綁住訓覺, 好在係長假期, 至冇人知咋
可否分享下呢次綁住訓既經歷??? 用乜綁??點綁法??有冇封口先??
原帖由 michelle666 於 2007-11-18 05:00 PM 發表 小妹也是曳曳學生妹一名呢 成日畀老師封口
"成日"...即係經常性咁被老師封口?? 每星期??每日?? 睇黎你呢個曳曳學生妹畢o左業都係咁曳 要繼續被調教至安樂~~是嗎??