返回列表 回復 發帖
原帖由 Special 於 2008-9-20 11:03 AM 發表 難道你男友的家姐都係女主??你真係要多多了解一下~ 重有文中最尾提到既"羞恥感"先至係bdsm既重點.... 很好既分享!! 期待你既下集內容!!!
小妹被綁左唔知幾耐, 男友姐將小妹鬆綁, 仲問小妹痛唔痛, 小妹果時四肢無力, 口又塞左內褲好久, 只懂點頭, 之後佢就同男友出左去, 小妹見到一地都濕, 梗係知乜事啦, 但四肢發軟既小妹完全起唔到身抹 正當小妹以為一切都完了時, 點知一段時間後男友同佢姐返左入黎, 托左小妹入廁所, 二話不說就合力將小妹綁左響坐廁度, 小妹兩腿分開, 仲見到自己肛門, 小妹咁大個女都係第一次見到肛門, 即時如夢初醒, 想叫時, 被男友姐塞左口球, 仲話:"今次要妳睇住點玩" 佢狠狠打左小妹幾巴, 之後就同小妹灌腸, 小妹瀉返出黎, 佢又摑小妹, 仲塞左串鋼珠入小妹肛門, 話:"食得多, 痌得多既衰妹" 之後仲剃哂小妹既陰毛, 塞左隻蛋入去, 再用膠紙貼上, 之後話:"生蛋啦, 母雞~~" 男友竟然仲話:"家姐, 估唔到你咁pro..." 之後佢姐解開小妹身上既繩, 但雙手仍被反綁, 口仍然被塞, 佢用紙尿布包住小妹下體, 再用封箱膠紙將小妹紥成木乃伊咁, 可憐小妹完全無力反抗, 佢姐仲同小妹男友話:"所有女仔都係姣架, 所以你要綁緊你條賤女呀" [ 本帖最後由 michelle666 於 2008-9-26 08:05 PM 編輯 ]
果然刺激!!! 咁d工具係你男友所有還是你姐自已預備?? d工具相當齊喎~ 睇黎你男友姐都係女主一名!! 不過會係鍾意調教女性既女主.... 我好鍾意文中呢句:"所有女仔都係姣架, 所以你要綁緊你條賤女呀" 你有冇問返你男友聽到呢句時既感受?? 同埋可否講下你對呢次經歷既感受?? 多謝你既分享!!!
原帖由 michelle666 於 2008-9-26 07:18 PM 發表 小妹被綁左唔知幾耐, 男友姐將小妹鬆綁, 仲問小妹痛唔痛, 小妹果時四肢無力, 口又塞左內褲好久, 只懂點頭, 之後佢就同男友出左去, 小妹見到一地都濕, 梗係知乜事啦, 但四肢發軟既小妹完全起唔到身抹 正當小 ...
我自己試過給自己灌腸後, 就馬上包紙尿片, 包個陣要忍住唔比自己瀉出來; 當包好左紙尿片後, 就睡在床上. 住就開始瀉出來. 不過好似你禁玩法, 應該會十分好玩. 不過:"食得多, 痌得多既衰妹"呢句真係好正; 我希望我變裝後被這樣調教後, 有人對住我講呢句; 或叫我做衰妹. 我都想試下肛門塞左串鋼珠入去的係感覺係點. [ 本帖最後由 t08138 於 2008-10-4 02:42 PM 編輯 ]

回復 #351 michelle666 的帖子

我都係喜歡像妳男友姊般與自已女奴玩、會有一種莫明奇妙.極有快感、雙方極之享受其中感覺.而每次都想不同形色及工具去進行、可否多提供訊息、以便交流心得、我都擁有私人工具用品.
原帖由 Special 於 2008-9-27 10:12 AM 發表 果然刺激!!! 咁d工具係你男友所有還是你姐自已預備?? d工具相當齊喎~ 睇黎你男友姐都係女主一名!! 不過會係鍾意調教女性既女主.... 我好鍾意文中呢句:"所有女仔都係姣架, 所以你要綁緊你條賤女呀 ...
男友姐係由一個佢既背包拎d工具出黎既..似早有預備架啦. 小妹之前問返男友, 佢話:"妳姣? 家姐講得岩架, 而我就係鍾意妳夠姣夠賤, 尤其當妳被綁住動彈不得個樣至夠性感嘛...以後仲大把野玩呀, 姣妹..." 至於感受嘛, 可能小妹習慣左啦, 就唔覺得點, 只係第一次畀女人綁就怪d, 而且畀男友姐攪到下身軟哂, 不過就好期待下次囉 [ 本帖最後由 michelle666 於 2008-10-21 06:04 PM 編輯 ]
最近好寂寞, 男友又忙著...
原帖由 t08138 於 2008-9-30 08:06 PM 發表 我自己試過給自己灌腸後, 就馬上包紙尿片, 包個陣要忍住唔比自己瀉出來; 當包好左紙尿片後, 就睡在床上. 住就開始瀉出來. 不過好似你禁玩法, 應該會十分好玩. 不過:"食得多, 痌得多既衰妹"呢 ...
其實替自己灌腸之前, 小妹會盡量抬高屁股, 灌腸之後, 小妹會立即塞住肛門, 最近會包紙尿片, 不過可能小妹自我灌腸技術不好, 總令肛門有點痛, 有時更叫了出來, 最近一次, 小妹一個人在家時把自己脫光, 躺在浴缸中, 先用繩綁上自己雙腳, 再塞了一條衛生巾進自己的嘴巴, 衛生巾是用來吸小妹的口水, 因為小妹每次灌腸都會流口水, 今次決定要懲罰自己, 再用膠紙把自己的嘴巴封住再灌腸, 令自己可以安靜地自行灌腸, 之後, 小妹再狠狠地把一支按摩棒塞入屁眼, 即時冒出眼水, 由於嘴巴被封, 呻吟不了, 只能發出唔唔聲, 接著小妹替自己包上紙尿片, 再用自己的內褲罩住自己雙眼, 最後用繩把自己雙手綁好, 綁好後, 小妹便意已經很濃, 但雙手被綁, 想脫紙尿片是妄想, 小妹不斷掙扎, 最後瀉濕了紙尿片, 小妹才替自己鬆綁, 口中的衛生巾早已濕透了... 話說回來, 有人可以講解一下自行灌腸怎麼才安全嗎... [ 本帖最後由 michelle666 於 2008-10-24 10:10 PM 編輯 ]
我有綁女友 那時候的感覺只有爽 感覺有那種主宰一切的感覺 所以感覺很不錯
原帖由 michelle666 於 2008-10-20 07:55 PM 發表 男友姐係由一個佢既背包拎d工具出黎既..似早有預備架啦. 小妹之前問返男友, 佢話:"妳姣? 家姐講得岩架, 而我就係鍾意妳夠姣夠賤, 尤其當妳被綁住動彈不得個樣至夠性感嘛...以後仲大把野玩呀, 姣妹...& ...
你男友姐根本就係一名女S...你覺得呢? 其實你可以問下你男友, 佢係咪覺得你俾女綁係好正好有feel, 如果係既話不如叫佢問佢家姐有冇興趣收你做奴... 到時可以"女S調教女M", 你又多個女主囉!! 你又可以直接問你男友姐, 佢究竟收埋幾多工具, 同埋識d乜野調教技術~ 我倒是想知你男友話"以後仲大把野玩呀, 姣妹" 究竟有乜野玩呢...??
原帖由 michelle666 於 2008-10-21 05:44 PM 發表 最近好寂寞, 男友又忙著... 其實替自己灌腸之前, 小妹會盡量抬高屁股, 灌腸之後, 小妹會立即塞住肛門, 最近會包紙尿片, 不過可能小妹自我灌腸技術不好, 總令肛門有點痛, 有時更叫了出來, 最近一次 ...
灌腸有好幾隻方法... 你可以去藥房買"甘油條"或"灌腸洗劑", 係最平又最簡單既灌腸方法, 但便意太強太快, 未必可以"盡興"... 你亦可以去d賣醫療用品既舖頭, 買個無針既大"針筒", 膠製及粗嘴既, 50ml或以上, 抽滿灌腸液及噴走空氣, 搽潤滑劑後插入肛門注射, 重複以上過程直至你感到便意, 不過最多注射1公升(1000ml)好了 你同樣可以去d賣醫療用品既舖頭, 買個"灌腸pump", 一頭係用黎搽潤滑劑後插入肛門, 而中間有個膠波pump抽水用, 另一頭係用黎吸水. 安全既灌腸液: 用溫水加少少鹽製成鹽水, 最多用1公升好了
最近小妹用你所教自我灌腸, 果然唔痛啦
原帖由 Special 於 2008-10-30 11:56 AM 發表 灌腸有好幾隻方法... 你可以去藥房買"甘油條"或"灌腸洗劑", 係最平又最簡單既灌腸方法, 但便意太強太快, 未必可以"盡興"...毛 你亦可以去d賣醫療用品既舖頭, 買個無針既 ...
同你講最近既自綁呀~ 小妹最近趁住長假期屋企冇人, 又再將自己綁住, 為左自救, 小妹收左把小刀響書包 開始前, 小妹先畀個身份自己, 就係經常扮既學生妹啦, 始終小妹愛著校服, 而且小妹眼中畀人綁住既學生妹好特別, 而且男友送左套日本水手校裙畀自己, 於是就作個日本名叫由美子, 今次就幻想自己係一位表面乖乖, 實質口多既日本學生妹, 成日串D同學, 有晚一個人響班房溫書, 畀同學把握機會綁起黎玩, 因為之後係長假期, 所以畀佢玩左成晚都冇人救, 幻想完後, 小妹就換衫, 先換上HELLO KITTY胸圍同底褲, 因為驚月事, 所以就用埋衛生巾, 腳著黑絲襪, 學生鞋, 身穿水手校裙, 一個乖乖學生妹由美子就出現啦 之後小妹就坐低扮溫書, 溫到半途, 因為熱就自己反手拉開上衣拉鍊, 呢個時候就畀匿埋一邊既女同學(A同Z)摀住嘴巴, 仲畀佢地扯甩胸圍, 心就扮同學恥笑自己 A: "嘩, 由美子仲係戴HELLO KITTY胸圍喎~~" Z: "唔好畀佢嗌, 佢咁鍾意HELLO KITTY就畀返佢啦" 之後就擘開小妹把口, 塞左個HELLO KITTY胸圍入去, 再好似口球咁綁好肩帶, A: "佢咁多口, 只塞胸圍點夠呀" Z: "除埋佢條底褲同襪落黎~" 而現實中小妹除左自己底褲同一隻襪之後, 就將底褲塞入襪, 好似口球咁綁實 A: "塞入佢把衰口度~~" Z: "係~~" 於是小妹口中就塞左胸圍, 底褲同一隻襪, 跟住小妹就想吐返出黎 A: "果然係口多既賤人, 靜一陣都唔得, 我地黎封埋佢把衰口" 小妹: "唔唔......." 現實中小妹用牛皮膠紙幫自己封嘴, 至此完全講不出聲 Z: "陰公囉, 由美子用口大便架喎... 聽下佢, 把口唔唔叫既" A: "我地幫下佢啦" 此時小妹幻想Z按住小妹雙手, 攞出膠針筒, 響小妹屁眼搽滿凡士林, 之後抽哂事先預備500毫升灌腸液, 再抬起小妹屁眼, 慢慢咁幫小妹灌腸, 灌腸液令小妹腹痛不已, 不停冒汗, A: "等佢慢慢嘆, 唔好急" 小妹想求饒, 無奈嘴巴被封, 只有忍受, 隔左一陣, 小妹屁眼滿是灌腸液, A就用唇膏堵住小妹屁眼, 禁止小妹排出灌腸液, 同時Z就扯開小妹校裙上衣, 令小妹乳房彈左出黎 A:"由美子, 如果你想走, 就表演自慰啦~!" 小妹擰頭, Z攞出一支粗大既按摩棒, 話:"係咪想玩按摩棒呀..." 小妹唯有頂住腹痛, 求其用手指刺激下陰蒂, 揉一, 二下乳房 A: "睇黎由美子要人幫喎" 於是就掀起小妹條裙用按摩棒較大再塞入小妹陰道, 再用麻繩將小妹黎個龜甲綁, 再響背部吊住個短繩繩環, 用狗牙夾夾住乳頭, 仲故意唔綁雙手同腳, 但就勒緊小妹乳房, 陰道同屁眼, 麻繩好似蛇咁纏住小妹, 十分痛苦, 特別係屁眼, 由於有按摩棒同灌腸液蹂躪, 令小妹苦不堪言 Z: "由美子愛食蟹, 今日不如要佢扮" A: "好呀~" 於是就將扶小妹響地下, 再將小妹左右大小腿摺埋, 用磚頭壓住大腿, 分別綁好, 再包膠紙, 再令小妹腳掌合十, 用索帶將小妹腳指公對腳指公咁逐一鎖好, 外包牛皮膠紙, 再綁上狗帶, 項圈就扣住小妹條頸, 再用兩塊磚頭壓住左右大腿小妹至此已經無法逃走 Z之後攞起小妹條衛生巾, 見到上面有血, 話: "由美子好似怕血架噃~" A: "係呀, 不過, 今晚佢要成晚望住啦... 嘿嘿..." 之後就用衛生巾遮住小妹對眼, 再用牛皮膠紙繞幾個圈, 小妹雙手雖然冇被綁, 但都已經軟弱無力 Z: "由美子蟹對鉗未綁呀~" 於是就將小妹雙手扭到背脊, 穿過繩環之後一扯, 小妹連僅存既自由都畀剝奪埋啦... A: "由美子蟹走唔甩架啦, 按摩棒有排佢玩架, 我地瞓醒再炮製佢~" 聽到A同Z逐漸走遠, 小妹亦筋疲力竭, 但痛苦煎熬令自己瞓唔著, 典左好耐... 終於響夜深時用屁股緩緩"行"去書包度, 由於A同Z冇見到小刀, 所以就畀小妹好彩執返, 但反手割斷繩唔易, 結果又攪左一輪至成功, 之後小妹幫自己脫"繩衣", 鬆綁, 從嘴巴攞返含左唔知幾耐既HELLO KITTY胸圍, 底褲同襪, 可憐胸圍同底褲已經又濕又巢, 更刺激既係當小妹拔唇膏同按摩棒出黎時, 仲有大量液體噴出, 整濕哂套校裙, 於是小妹索性剝自己光豬, 除埋套校裙, 由於玩左成晚已經好攰, 而且開始見到太陽, 所以就唔理咁多, 響又濕又污糟既地板瞓著左, 反正屋企冇人, 一於瞓醒至善後...